AarhusGuiderne skruer op for sommeren

Byvandringer og rundvisninger er på aktivitetslisten frem til 5. september

Artiklens øverste billede

Med sommerens komme skruer AarhusGuiderne op for aktiviteterne. I de næste måneder frem til afslutningen af Festugen 5. september er der daglige guidede ture med forskellige temaer, så der skulle være noget for enhver smag.

»På en ny lørdagstur Fra Dokken til Dokk1 går vi på opdagelse i et lidt overset område på havnen: Mellemarmen, hvor byens skibsværft Flydedokken i mange år var det store erhvervsflagskib. I dag har en helt anden type virksomheder, der designer tøj, m.m., pustet nyt liv i området. På turen fortæller vi om de seneste års by- og havneudvikling, om højhusprojektet på Mindet samt om byens nye kulturelle samlingspunkt Dokk1 og dens ikoniske naboer Pakhus 13 og Toldboden,« fortæller Carl Ancher Pedersen fra AarhusGuiderne i en pressemeddelelse.

På programmet er også de populære byvandringer I vikingernes fodspor, Verdens mindste storby, Marselisborg Slotspark og Rundt om Aarhus Ø.

Vores Kunst i gaden-ture er meget efterspurgte, og derfor har den på programmet både onsdag og fredag med lidt forskellige ruter. Fredag sætter vi særligt fokus på kunsten langs havnefronten.

Carl Ancher Pedersen, AarhusGuiderne.

«Vores Kunst i gaden-ture er meget efterspurgte, og derfor har den på programmet både onsdag og fredag med lidt forskellige ruter. Fredag sætter vi særligt fokus på kunsten langs havnefronten,« siger Carl Ancher Pedersen.

Rundt på rådhuset

Efter en lang coronapause er der igen adgang til Aarhus Rådhus, hvor AarhusGuiderne viser rundt både tirsdag, torsdag og lørdag inkl. tårnopstigning. Hvis man kun ønsker en kort panoramatur i tårnet, er der også mulighed for det, både tirsdag og torsdag.

Alle de nævnte ture gennemføres på dansk, men vikingetur, Verdens mindste storby samt rådhusrundvisning udbydes også i en engelsk og en tysk udgave.

På de danske ture skal man på forhånd have købt billet via www.fo.dk.

Ud over de faste ture er familier, vennegrupper, foreninger og arbejdspladser velkomne til at bestille specielle skræddersyede ture.

Turprogrammet kan blandt andet ses på hjemmesiden aarhusguiderne.dk.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen