Fernisering på Gallo

Viser kunst af Ole Juhl Østergaard og Lisa Brøndberg

Artiklens øverste billede

Søndag 25. juli kl. 14-16 er der fernisering på Galleri Gallo i Nørre Allé 86, Aarhus C. Kunstnerne, der udstiller, er Ole Juhl Østergaard, der udstiller malerier, og Lisa Brøndberg, der udstiller malerier og tegninger.

Ole Juhl Østergaard er født og opvokset i Aarhus. Han fortæller om sig selv og sin kunst:

»Som maler har landskabet altid været det centrale i mit maleri. Jeg prøver at give udtryk for hvordan, jeg så og følte, da jeg var derude. Malerierne jeg har med på udstillingen, er fra serien ’Sommerdage ved Vesterhavet’, samt nogle motiver fra Mols.«

Ole Juhl Østergaard har udstillet på censurerede udstillinger: Kunstnernes Påskeudstilling, Billund Sommerudstilling og Limfjordsudstillingen, og har modtaget Frankls kunstnerlegat.

Lisa Brøndberg er 23 år, er bosat i Sabro og udstiller for anden gang på Galleri Gallo.

Selv er jeg psykisk sårbar, det kommer også til udtryk under nogle af mine værker.

Lise Brøndberg, kunstner

»Det sidste års tid har jeg udforsket kvindekroppen og forskellige stilarter,« fortæller hun, og fortsætter:

»Når jeg er kreativ, elsker jeg at eksperimentere med blyant, kul, akvarel og akrylmaling. Jeg bruger meget kunst til at få et afbræk fra virkeligheden. Mine kreationer er tit indre billeder i mit hoved, som jeg prøver at få ud eller tanker, jeg har omkring ting. Selv er jeg psykisk sårbar, det kommer også til udtryk under nogle af mine værker. Kunst har altid haft et specielt sted i mit hjerte, og jeg prøver hver dag at forbedre min kunst. «

Udstillingen varer til tirsdag 24. august. Galleri Gallo har åbent mandag til fredag kl. 14-17. Alle er velkomne. Der er fri entré.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen