Feminine Linjer i Festugen

Kunsthåndværker Michelle Bødker Pedersen og billedkunstner Lot Winther skaber udstilling sammen.

Artiklens øverste billede

Kunsthåndværkeren Michelle Bødker Pedersen og billedkunstneren Lot Winther præsenterer udstillingen Feminine Linjer i Aarhus Festuge.

»Med Feminine Linjer har vi et ønske om at videregive den kærlige og nysgerrige tilgang til kvindekroppen, hvor den ikke ses som et endeligt objekt, men snarere et endeløst mysterium, der opfordrer til både åbenhed og beundring,« fortæller kunstnerne selv i en pressemeddelelse.

Hyldest til feminine former

Udstillingen er en blanding af tekstilhåndværker Michelle Bødker Pedersens strik installationer og billedkunstner Lot Winthers figurative oliemalerier. Her møder teksturer og former hinanden i et univers af varm, undersøgende energi og ublufærdig hyldest til de feminine former.

Michelle Bødker Pedersen er tekstilhåndværker der til dagligt arbejder med sin startup virksomhed BÖDKER STUDIO, der er et aarhusiansk strik brand og designstudio, som med afsæt et holistisk perspektiv arbejder med bæredygtige tiltag og design igennem tværfaglige samarbejder, produktudvikling, tekstilhåndværk og kunst.

Lot Winther er billedkunstner, hvis værker er primært oliemalerier på lærred, illustrationer og akvareller. Hun har dedikeret sig til at fange skønheden i de autentiske, følelsesmæssige øjeblikke, vi som mennesker går igennem og bringe dem frem i det lys, hun mener, de fortjener at blive set i.

Feminine Linjer finder sted under Aarhus Festuge, hvor alle interesserede kan komme forbi i Mejlgade 74 og opleve udstillingen.

Der vil være fernisering første fredag i festugen, hvor de to unge kunstnere byder besøgende velkommen og fortæller om baggrunden for udstillingen.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen