Hjerneforsker i pop up galleri

'Hav og krop' er titlen på udstilling af den Risskov-baserede læge og billedkunstner Lærke Egefjord.

Artiklens øverste billede
Billedkunstner Lærke Egefjord udstiller sine værker i pop up galleri på Nørregade. PR Foto.

Den Risskov-baserede læge og billedkunstner Lærke Egefjord viser sine seneste værker i temaudstillingen ’Hav & Krop’, hvor hun med akvarel portrætterer kvindekroppen med inspiration fra havet og naturen omkring Aarhus.

Akvarelmalerierne suppleres med abstrakte malerier fremstillet med alkohol ink, hvor de organiske former fra kvindekroppen kan spottes som små integrerede figurative værker i værket.

Udstillingen komplementeres af træskulpturer skabt af Kit Egefjord og Arne Brandtoft, begge arkitekter.

Kvindekroppe

Skulpturerne er udført af rosmarin og tornblad fundet i Andalusiens bjerge for derefter at blive fortolket over i menneskekroppe og organiske fantasifigurer. Temaerne er positur, figur, bevægelse, kraft og spændinger.

Lærke Egefjord arbejder med både akvarel, akryl og alkohol ink og motiverne varierer fra det helt abstrakte over i croquistegningens flygtige udtryk, hvor arbejdsprocessen er intuitiv og stilen let og feminin. Favoritmotiver er kvindekroppe og natur, ofte med afsæt i stranden og skoven omkring Risskov.

Udstillingen i Pop Up Galleri, Nørregade 24, åbner lørdag 28. august kl. 11 med fernisering, hvor kunstneren vil være til stede og fortælle om tankerne bag sine værker. Coronapas er ikke påkrævet.

Udstillingen er åben mandag 30. august til og med lørdag 4. september kl. 11-17.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen