Marselisløbet fejrer 50. års jubilæum

Marselisløbet fejrer i år 50 års jubilæum. Løbet er for alle og skydes i gang 28. august fra Tangkrogen.

Artiklens øverste billede
Marselisløbet får smilet frem og pulsen op hos alle aldre. PR Foto.

I år skydes Marselisløbet i gang for 50. år i træk. I 2020 var løbet grundet corona dog et ’special-løb’ for de omkring 30 veteraner, som har deltaget alle gangene.


Vil du hver onsdag have overblikket over byens kulturliv direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Århus Onsdags nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Århus Onsdag på listen og tryk tilmeld.
d

Løbet foregår, som det plejer på Tangkrogen, hvor der er god plads til at afvikle både løb og hygge. Udover at løbe på de smukke, traditionsrige løberuter, er der også lagt op til en festlig weekend med løb og beermile lørdag og cykelløb søndag.

Start- og målområde er på Tangkrogen, hvor der også vil være masser af aktiviteter efter endt løbetur. PR Foto.

Det er den perfekte anledning til at være sammen med venner, familie, studiekammerater og kollegaer til årets Marselisfestival, fortæller arrangørerne Aarhus 1900 Atletik og Løb i en pressemeddelelse.

Til Marselisløbet kan alle være med på en af følgende distancer, når den smukke tur i Marselisskoven finder sted. Der er 12 km løb, 6 km løb, 6 km walk og også et 3 km børneløb, hvor det er muligt for forældre at ledsage deres barn, hvis det er nødvendigt - dog uden et startnummer på maven.

Marselisløbet byder også på et 3 kilometer børneløb, hvor forældre kan løbe med - uden startnummer på maven. PR Foto.

Marselisløbet skydes i gang 28. august fra Tangkrogen og slutter samme sted. Her kan man hygge sig med familie, venner og kollegaer og i løbet af eftermiddagen vil det fortsat summe af liv bl.a. med musik fra DJ, mens der gøres klar til Mikkeller Beermile.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen