DHL indtager Mindeparken

Verdens største firmafest foregår 1. og 2. september i og omkring Mindeparken i Aarhus.

Artiklens øverste billede
Startskuddet til dette års DHL lyder senere på året end ellers grundet corona. Men 1. og 2. september går det løs i Mindeparken. PR Foto.

Startskuddet til dette års DHL lyder i Mindeparken onsdag 1. og torsdag 2. september – begge dage klokken 18.

Traditionen tro bliver Mindeparken klar til fest og hygge for 47.000 motionister, samtidigt med at alle sikkerheds- og sundhedsmæssige krav følges, så man trygt kan støve de hurtigste løbesko af og hoppe i de løbeshorts, som måske er blevet lidt strammere siden sidst efter flere måneder med corona nedlukning.

I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af virksomhedernes dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

Mad, snack og drikke

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke, så derfor vil alle tilmeldte hold få en madkasse, som er fyldt med både brændstof til rugbrødsmotoren og snacks til den søde tand. Der er heller ingen fest uden drikkelse, så derudover modtager hver deltager enten en gratis vand, sodavand, øl eller vin til at skylle dagens tur ned.

Hvis man ikke ønsker madkassen, kan den fravælges i tilmeldingsdelen, hvorefter maden doneres til væresteder i Østjylland. Man er også velkommen til at medbringe sin egen grill eller bestille mad udefra.

Når mørket sænker sig, og de sidste løbere er ved at være i mål, bliver himlen oplyst af et kæmpe festfyrværkeri for at afslutte festen på behørig vis.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen