Veras Market i Den Rå Hal

Genbrugstøjmarkedet Veras forvandler 26. september og 14. november Godsbanen til et loppemekka med 70 private stande og gratis tøjbytte i Veras stand.

Artiklens øverste billede

I årevis har københavnere og odenseanerne kunne bytte, sælge og købe brugt tøj igennem det cirkulære genbrugsunivers Veras, hvor alle let får en grøn garderobe og samtidig minimerer tøjspild. Konceptet har tiltrukket stor opmærksomhed, og alle fra Irina the Diva, Frederik Trudslev, Marie Jedig til amerikansk Vogue og Lars Løkke har stiftet bekendtskab med stifter og CEO af Veras, Rebecca Vera, og hendes team af farverige Veras damer, som arbejder for at minimere tøjspild og gøre genbrug til danskernes foretrukne brand.

Og snart kan også aarhusianerne prøve det cirkulære koncept af, hvor du kan bytte dit tøj til nyt, sælge dit eget tøj på Veras Market eller købe nyt, brugt tøj på markedet og fra en webshop.

“Dét spørgsmål, vi har hørt flest gange igennem årene i Veras, har været: Hvornår kommer i til Aarhus? Siden vi poppede up med et marked i 2018, har det kriblet i mig for at komme tilbage. Og nu gør vi det! Jeg glæder mig helt vildt til at få Veras til det jyske - nu for good,« siger stifter og CEO i Veras, Rebecca Vera Stahnke, i en pressemeddelelse.

Få dit eget tøj i rabat på nyt

Har du tøj, du ikke bruger, så tag det med på markedet og Veras udbetaler dig pointkreditter, som du får op til 50 pct. rabat på alt nyt brugt tøj i Veras med. Du kan købe fra Veras stand eller online på verasvintage.dk.

Du kan også shoppe løs fra 70 private stande, som stiller klar med Aarhus’ flotteste private garderober. Særligt for Veras Market er, at man kun kan sælge og købe genbrugstøj til kvinder og mænd, så du er garanteret en bæredygtig garderobe for en slik. Shop alt fra unik vintage til lækre brands og prisvenlig highstreet - der er altid genbrugskup i lange baner at gøre sig på et Veras Market, lyder det selvsikkert i pressemeddelelsen.

Veras Market i Godsbanens Rå hal, Skovgaardsgade 3, Aarhus C, finder sted 26. september og 14. november kl. 11-16. Markedet 26. september er udsolgt af stande, men der er ledige stande til markedet 14. november.

Entré koster 25,-/35,- (forkøb/i døren).


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen