Bliv pirat i Aarhus i efterårsferien

Tjære og skumsprøjt! Efterårsferien er på vej, og nu skal de maritime gloser hives frem, hvis man ikke vil ende med at gå planken ud! Det interaktive spil "Silvers skumle plan" er en skattejagt for hele familien.

Artiklens øverste billede
Hent spillet "Silvers skumle plan" og tag familien med på en interaktiv skattejagt i Aarhus' bymidte. PR Foto.

I efterårsferien er aktiviteter, hvor hele familien kan være med, i høj kurs. Således er det et oplagt tidspunkt at stifte bekendtskab med spillet ”Silvers skumle plan”; en interaktiv skattejagt hvor både børn og voksne får lov til at lege pirater. Spillet hjælper deltagerne ind i piraternes verden med masser af finurlige sørøverudtryk, som helt sikkert vil få smilene frem.

”Silvers skumle plan” er en oplevelse i Aarhus centrum, hvor nysgerrighed og mod leder spillerne til stedet, hvor den hemmelige og eftertragtede skat er gemt. For at finde stedet skal spillerne både gå mod styrbord og bagbord, mens de udforsker og oplever byen. Undervejs udstyres deltagerne med sørøverflag og der er selvfølgelig en herlig dusør i form af chokoladeguldmønter i vente, når skattekisten er fundet.

Der bliver brug for et arsenal af maritime gloser, når skatten skal findes i det interaktive spil "Silvers skumle plan", som aarhusianske UrbiHunt står bag. Grafik: UrbiHunt

»Oplevelsen er helt på børnenes præmisser, og vi ser, at de rigtigt lever sig ind i pirathistorien. Dertil hører vi fra forældrene, at det er en rigtig hyggelig måde at være sammen på som familie”, siger Jakob Oddershede, medstifter af UrbiHunt, i en pressemeddelelse.

Skattejagten er den aarhusianske escape game-virksomhed UrbiHunts tilbud til familier med børn i alderen 8-11 år. Oplevelsen starter på Rådhuspladsen i Aarhus og kan downloades for en mindre sum per skattejæger via hjemmesiden www.urbihunt.com eller i UrbiHunt-appen.

mklj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen