Pandekager i det fri

Vær med i spillet "Blandt Rovdyr" med bålpandekager, hygge og natursnak i efterårsferien.

Artiklens øverste billede
Deltag i spillet "Blandt rovdyr" og lav pandekager over bål i tre forskellige naturområder i Aarhus efterårsferien. PR Foto

Det er tid til at samle nødder til vinteren, hvis du er en mus og tid til at spise godt med mus, hvis du er en ræv! Men hvem der træder ud af skyggerne kan være svært at skelne, når du lever blandt rovdyr. Det er spis eller bliv spist i naturen. Er du snu som en ræv eller vaks som en mus? Prøv det helt nye spil ”Blandt Rovdyr”, der er inspireret af computerspillet ”Among Us” - så forstår du måske, hvorfor mus har en puls på cirka 600 hjerteslag i minuttet.

Tre naturområder

Efteråret er også tid til æbler, og her i Norden har vi masser af dem. Så når du har fået spænding nok, kan du komme over til bålet og bage din egen æblepandekage. Varm dig ved ilden, nyd duften af pandekager og hør æblestykkernes sagte syden.

Pandekager blandt rovdyr er et arrangement for både for børn og voksne, så tag dine venner, din moster og din nabo med, lyder opfordringen i pressemeddelelsen Aarhus Kommune.

Naturformidler Anders Fedder Kristensen sætter løbende gang i nye runder af spillet ”Blandt Rovdyr”, mens naturformidler Sofie Kvist sørger for, at der er gang i bålpandekager, hygge og natursnak ved bålet.

Arrangementet afholdes tre gange i tre forskellige naturområder i Aarhus: Eskelunden, Lisbjerg Skov og Havreballe Skov.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen