Ny Brunchklub for singlekvinder

Klubben har første brunch lørdag 30. oktober på KP5 i Aarhus.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Rigtig mange singlekvinder oplever, at de “står bagerst i køen” hos deres veninder, som prioriterer andre ting højere: Kæreste, børn, familieliv, arbejde - og så er der ikke meget tid tilbage til venindehygge. Samtidig kan det være svært at møde nye veninder som voksen, for hvor går man hen?

Det problem vil Pïa Loulou fra Aarhus, som er coach med speciale i kærlighedsmønstre og singleliv og kvinden bag Brunchklubben, være med til at løse.

”Brunchklub for singlekvinder”, der har første brunch lørdag 30. oktober på KP5 i Aarhus, er lavet for, at du som singlekvinde kan møde potentielle nye veninder, der har den samme frihed til oplevelser, som dig selv.

Som singler mangler vi bare nogen at være singler sammen med.

Pïa Loulou, stifter af Brunchklubben

Gratis medlemskab

»Jeg oplever, at rigtig mange singlekvinder grundlæggende har det godt og nyder friheden som singler - men vi mangler bare nogen at være singler sammen med,« fortæller Pïa Loulou i en pressemeddelelse.

Klubben er lige åbnet for få uger siden, og der er allerede næsten 700 medlemmer på landsplan. Indtil videre er der brunch i 13 byer i både Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Det er gratis at være medlem af Brunchklubben, og det er frivillige i hver by, som står for at arrangere. Du kan se mere på www.brunchklub.dk om, hvordan du melder dig til. Det er gratis at være medlem af Brunchklubben - du skal bare selv betale for din brunch.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen