Juldamperen er tilbage i Aarhus

Fra på mandag 1. november kan man traditionen tro komme på julehavnerundfarter i Aarhus med Juldamperen, der sejler flere gange dagligt indtil juleaften.

Artiklens øverste billede
Juldamperen er pyntet op og klar til jul. Foto: Aarhus Sail Event.

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Med masser af lys og hygge om bord er Juldamperen igen i år klar til at sejle rundt på julehavnerundfarter i Aarhus for at sprede julestemning frem til juleaften.

Det oplyser Aarhus Sail Event, der står bag det særlige skib, i en pressemeddelelse.

»Når skibet sejler af sted på turen, har mørket sænket sig over det oplyste skib, og man vil opleve en helt magisk atmosfære rundt i havnebassinerne og rundt om Aarhus Ø. Der er hængt lyskæder op i lejlighederne, som oplyser byen fra vandsiden. Helt magisk bliver det når skibet sejler ind i Lystbådehavnen og alle lysene i skibenes master kaster et smukt skær ud over vandet,« bliver det beskrevet i pressemeddelelsen.

Hver fredag besøger nogle af byens bedste jazz-musikere desuden Juldamperen. Kendte navne såsom Jens Klüver, Esben Tjalve, duoen Jens Christian Kwella og Peter Friis og ikke mindst Danish Music Awards-vinder Nikola Bankov vil således være at opleve på sejlturen.

Skibet sejler ud fra nordsiden af Dokk1 i den centrale del af Aarhus.

Man kan læse meget mere om Juldamperen på Aarhus Sail Events hjemmeside.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen