Ny udstilling på Galleri Gallo

Viser malerier af kunstnerne Christina Sharp og Malthe Feierskov.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Galleri Gallo er klar med ny udstilling af malerier af kunstnerne Christina Sharp og Malthe Feierskov.

Christina Sharp er 28 år og uddannet illustrator fra Kolding Designskole. Hun er født i København, men flyttede til Århus som 11-årig.

»Mine værker beskriver min sygdom, skizofreni, som jeg har levet og kæmpet med siden 2012. Udstillingen har fokus på at bryde det tabu, jeg har oplevet med hensyn til psykisk sygdom. Imens jeg har været syg, har jeg for det meste illustreret blomster og natur. Noget man kunne gå til konkret. Men efter jeg er gået ned i min medicin, har jeg fundet inspirationen igen, og der er mere plads til kreativ udfoldelse. Jeg har også oplevet, at mine illustrationer er blevet mere løsslupne, og har fundet lidt mere vildskab,« fortæller hun i en pressemeddelelse.

Malthe Feierskov fortæller:

»Før jeg flyttede til Aarhus kørte et vestjysk ugeblad nogle satiriske tegneserier jeg havde lavet, og comic-stregen kan stadig anes i disse værker - omend i en mere intuitiv og ekspressiv fremtoning. Dyr og ansigter optræder som billedernes primære fokuspunkt - altid omkranset af den sorte baggrund, som skærper motivernes synlighed og styrke i mødet med deres akromatiske (farveløse) og tilknappede omverden.«

Udstillingen kan opleves helt frem til 14. december. Galleri Gallo på Nørre Allé 86 i Aarhus C har åbent tirsdag til lørdag kl. 14-17. Alle er velkommen. Fri entré.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen