10 kunstnere på C. Fogh

Gruppeudstillingen 'Winter 2022' .

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Charlotte Fogh Gallery viser helt frem til 15. januar årets vinterudstilling ”Winter 2022”, hvor 10 af galleriets kunstnere udstiller nye værker. Gruppeudstillingen viser blandt andet malerier af Søren Behncke, Kaspar Bonnén, Anders Bonnesen, Anders Christian Eriksen, Bel Fullana, HuskMitNavn og Anna Taina samt collage af Louis Reith, video af Katja Bjørn og keramik af Rose Eken.

På trods af de sidste par års verdensomspændende udfordringer med stor usikkerhed og begrænsninger, har de udstillende kunstnerne været aktuelle med udstillinger både i Danmark og internationalt på museer, gallerier og kunstmesser og medvirket til at opretholde en vital kunstscene.

Kunsten har for mange været et lyspunkt i mørket og medført et fornyet fokus på kunstens betydning for individet og samfundet.

Udstillingen ”Winter 2022” viser et bredt perspektiv på samtidskunsten, og trækker tråde fra kunstnernes oeuvre fra det seneste år.

Åbningstider: Tirsdag-fredag: klokken 11-17.30, lørdag: klokken 11-15.

gs

Læs også

Del artiklen