Fire helt nye og fristende fastelavnsboller i Aarhus

Siden Århus Onsdags seneste guide til 10 af de bedste fastelavnsboller i byen er flere kommet til. Her får du et overblik over de sidste nye, som du med fordel kan tilføje til din fastelavnsbolle-crawl.

Artiklens øverste billede
Schweizerbageriet har nu fire slags af den klassiske flødeskumsvariant på hylderne: hindbær, sveske, creme og flødeskum og nu Sarah Bernhardt-mousse. Foto: Tahmasbi
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.


La Cabra har opdateret sortimentet med to nye varianter: solbærkompot med mascarponecreme og passionsfrugtskompot med hvid chokoladecreme i en lækker sød bolle. Foto: La Cabra

La Cabra

La Cabras første fastelavnsbolle med hindbærkompot, creme og lyserødt sukker på toppen er strøget direkte ind på den aarhusianske fastelavnsbollescene.

Nu har bageriet opdateret sortimentet med to nye varianter: solbærkompot med mascarponecreme og passionsfrugtskompot med hvid chokoladecreme i en lækker sød bolle, der giver associationer til en berliner.

La Cabra, Borggade 4F, Aarhus C.


Fastelavnsbollen fra DavidBreadhead er fyldt med vaniljecreme, brombær og borgmestermasse. Foto: DavidBreadhead.

David Breadhead

Surdejsbageren David Breadhead præsenterer en gammeldags fastelavnsbolle med vaniljecreme med brunet smør, brombær og borgmestermasse. Bollen er pyntet med chokolade ganache og blå kornblomst. Haps!

David Breadhead, Ny Munkegade 4, JM Mørksgade 7 og Mariane Thomsens Gade 2F, Aarhus C.


Schweizerbageriet har nu fire slags af den klassiske flødeskumsvariant på hylderne: hindbær, sveske, creme og flødeskum og nu Sarah Bernhardt-mousse. Foto: Bente Tahmasbi Hansen.


Schweizerbageriet

Byens ældste bager, Schweizerbageriet, har de seneste uger haft tre slags af den klassiske flødeskumsvariant på hylderne: hindbær, sveske, creme og flødeskum.

Nu er sortimentet opdateret med en gammel kending, der går lige i hjertet hos chokoladeelskere: klassisk fastelavnsbolle med Sarah Bernhardt-mousse. Fastelavnsbollerne kan kun købes fredag og lørdag.

Foretrækker du den gammeldags slags, så bager Schwiezeren også fastelavnsboller med remoncecreme og chokoladestykker.

Schweizerbageriet, M.P. Bruuns Gade 56, Aarhus C.



Du kan vælge mellem tre varianter: vaniljecreme med chokoladestykker, æblecreme og hindbærcreme. Foto: Emmerys

Emmerys

De velkendte økologiske fastelavnsboller har igen i år nu indfundet sig på hylderne hos Emmerys. Opskriften er den samme som sidste år. Du kan vælge mellem tre varianter: vaniljecreme med chokoladestykker, æblecreme og hindbærcreme. Alle tre er bagt i klassiske udgave hvor mormordej, Thise smør, sødmælk og ægte vanilje omgivet af en blød creme.

Emmerys, M.P Bruuns Gade 49, Bruuns Galleri og Guldsmedgade 24, Aarhus C, Silkeborgvej 226 i Åbyhøj, Nordre Strandvej 24 i Risskov.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen