Mike kommer hjem og spiller blues

Koncerten er grundet coronavirus flyttet til 10. juli.

Artiklens øverste billede

Mike Andersen har en karakteristisk, stærk vokal, en intens guitarstil og ikke mindst et fantastisk band! Mike Andersen er derfor med god grund ét af Danmarks travleste livenavne. 10. juli vender han tilbage til VoxHall i Aarhus.

De mange turnéer, både i Danmark og i udlandet, har budt på både inspiration og refleksion, og det er trængt ned og ind i den kommende udgivelse.

Humoristisk stik

»Jeg er nu 43 og dermed gammel nok til at se, hvor tåbelig og know-it-all-agtig jeg på mange måder var som helt ung. Samtidig er jeg blevet så gammel, at jeg vil vogte mig for… nej, jeg har bestemt mig for… ikke at blive den sure gamle mand, der insisterer på at gå baglæns. For den type kender jeg alt for godt, og det er sgu sjovere at gå fremad,« fortæller Mike Andersen i en pressemeddelelse.

Netop dét emne berører Mike Andersens nyeste single, ’Slamming the Door’. Et humoristisk stik, der handler om at være opmærksom på, hvilken person man har lyst til at være i såvel musikken som i livet, inden man ender med at gå og smække med døren.gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen