Sidste blues jam på CasaV58

HP Lange lukker og slukker

Artiklens øverste billede

Søndag 5. september kl. 14-17 afvikles den sidste blues jam på CasaV58, landets ældste spillested, Vestergade 58, Aarhus.

DMF Aarhus har støttet jamværten siden 2014, men nu er der ikke råd til flere, fortæller arrangør Inge Boysen i en pressemeddelelse.

Det er blues jam nr. 53, som Inger Boysen har arrangeret siden 2014. Og det er den populære jam vært HP Lange, som lukker og slukker.

Veteran på musikscenen

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange fra den amerikanske folkemusik tradition. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Deltablues, countryblues og mountain. Sangene får altid en historie med på vejen og repertoiret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet i USA’s sydstater. Sangene og fortolkningerne er hans egne men dybt forankrede i traditionen.

I 2020 var han aktuel med en helt ny cd – ’I feel fine’, der fik fine anmeldelser med på vejen. Bl.a. skrev Jakob Wandam fra Blues news:

» ’I feel fine’ er den foreløbige kulmination på den udvikling og genopfindelsesproces, H.P. Lange nu har gennemgået i en årrække. Resultatet er en ærligt talt hamrende god plade, fuld af rå energi og spillelyst. Den bør være selvskreven, når næste års DMA-nominerede skal udpeges.«

Døren åbner kl. 13.30.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen