Lucid Dreaming i Ridehuset

Kunst og kultur platformen Andromeda 8220 slår dørene op for en nytænkende, sanseligt, out-of-this-world koncert aften på Ridehuset under festivalen Avenue One.

Artiklens øverste billede

Efter halvandet år med corona og flere lockdowns, især i Gellerup, hvor initiativtager Aysha Amin kommer fra, og Galleri Andromeda normalt holder til samt afvikler events, kan man endelig invitere aarhusianerne ind til en fejring af den kultur, der stadig er her, der tør drømme og udforske trods pandemien.

»Når man tænker på musik fra Gellerup, eller musik der skal kurateres til blokken og dem der virker til at komme derfra, så sætter man hurtigt hip-hop stemplet på. Hip-hop har betydet enormt meget for fællesskabet og musik kulturen i de områder og for musik scenen i Danmark. Jeg elsker det selv,« fortæller Aysha Amin i en pressemeddelelse, og fortsætter:

»Men vi er i 2021, folk vil ikke sættes i bås mere. Alt er flydende og nytænkende. Folk vil drømme og prøve nye kunstformer og stilarter af. Genre, formater og normer skal kunne gentænkes. Den bevægelse vil Andromeda repræsentere og facilitere 31. juli i Ridehuset.«

»Andromeda 8220 tænker futuristisk og med Lucid Dreaming vil vi åbne op for årets fedeste koncert. Lucid Dreaming er en kunstnerisk eksplosiv aften inspireret af de fandenivoldske og smukke øjeblikke, der fejrer modet og viljen til at leve sine drømme ud i livet. Jeg håber, Aarhus har lyst til at mødes og fejre den her side af musikken, kunsten og hinanden,« siger Aysha Amin.

Koncerten består af et lineup med 9 ikoner fra undergrunden samt upcoming kunstnere fra den lokal-globale musikscene.

Koncerten bliver komplimenteret af et roterende videoværk fra et træfyrtårn og duft installation af kunstnere Anita Beikpour og Magnus Pind under navnet ’The Dream Catchers: Dream Stages.. Anita Beikpour er kunstner og filminstruktør, senest udstillet på Berlin Bienalen med værket D.N.A Hydrocapsules. Magnus Pind er billedkunstner og videodesigner.

Dørene åbner kl. 15.15.gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen