Oplev 53 gratis koncerter og optrædener til Understrøm 2021

Musikglade Festuge-gæster kan igen se frem til en lang række koncerter og oplevelser årets Festuge. I dag offentliggøres artisterne til Understrøm 2021.

Artiklens øverste billede
Understrøm 2021. Pressefoto.

Hvad rører sig i det musikalske undergrundsmiljø i Aarhus?

Det spørgsmål kan du få svar på til årets Understrøm, der bliver en del af den kommende Festuge

Her vil seks forskellige aktører præsenterer 53 koncerter og optrædener på to scener langs åen – i Mølleparken og under Sankt Clemens Bro.

Ifølge arrangørerne kan man opleve noget af det bedste og mest nytænkende fra det aarhusianske musikmiljø og endelig gå på opdagelse i alt det, der er sket på musikscenen, siden corona-pandemien trykkede på pauseknappen.

»Covid-19 satte livemusikken på pause, så jeg ved, at aktørerne og musikerne glæder sig ekstra meget til at præsentere det nyeste og bedste inden for deres genrer. Vores aktører er eksperter i at udplukke musik af højeste kvalitet og fra genrer, publikum ikke nødvendigvis hører til daglig. Derfor er koncerterne til Understrøm så stor en oplevelse,« siger Katrine Sønderby, i en pressemeddelelse.

Hun er producent på Aarhus Festuge.

Årets program er fyldt med sydamerikanske junglevibes, afrikansk baskultur, mørk og melankolsk musik, rå rock og kreative indslag hele vejen fra den urbane undergrund.

De seks koncertarrangører, der står for programmet til årets Understrøm er: HUL, SUK, YCHWU, Darkest Entries, EQualclub og Hygge Bass Crew. De seks aktører bringes frem i rampelyset og har ansvaret for at opbygge et line-up og repræsentere den musik, de synes fortjener ekstra opmærksomhed.

Se hele programmet på aarhusfestuge.dk.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen