Lyt til lyden af lys på Aros

Lørdag eftermiddag 9. oktober inviterer Aros kunstmuseum på koncert gennem farver og lyd. Musikken er komponeret af Josuè Blanco og ledet af vokalgruppen Ensemble Edge.

Artiklens øverste billede
Komponist Josuè Blanco og vokalgruppen Ensemble Edge hylder lørdag 9. oktober Your Panorama Rainbow på Aros. PR Foto

Lyden af lys tilbyder lørdag 9. oktober klokken 13-15 alle interesserede en ny mulighed for at genfinde Your Rainbow Panorama på Aros.

En oplevelse gennem farver og lyd, komponeret af Josuè Blanco, og ledet af vokalgruppen Ensemble Edge, det første Aarhus-baserede kammerkor, der helt dedikerer sig til at udføre nutidig musik.

Farven, lyden, ordene og bevægelsen kombineres i en synæstetisk oplevelse og forening af kunst; en hyldest og bekræftelse af Aros kunstmuseets unikke vartegn, Your Rainbow Panorama, skabt af Olafur Eliasson.

Komponisten

Josuè Blanco er en komponist og tværfaglig kunstner, der altid arbejder på et synæstetisk grundlag; et perceptuelt fænomen hvor forskellige typer af sanseindtryk inddrages.

Kunstneren har flere års erfaring fra Barcelona, hvor han har haft premiere på projekter på steder som Barcelona Picasso museet, Liceu af Barcelona, Sabadell Academy of Fine Arts og L’Estruch. Josuè Blanco er i øjeblikket bosat i Aarhus, hvor han er ved at afslutte sine studier i komposition hos Niels Rønsholdt, Juliana Hodkinson og Simon Steen-Andersen. Han vandt for nylig Randers Kammerorkesters første pris ved ”Komponist - Konkurrence 2021” med sit stykke ”Fjordens fortællinger”.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen