Koncert med det bedste fra Rasmus Walter

Efterårstour med alt det bedste, men også en forsmag på, hvad fremtiden byder på.

Artiklens øverste billede
Rasmus Walter giver koncert sammenm ed sit band på Train 16. oktober. PR Foto

I år kan Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket han dette efterår markerer med en unik Dannmarkstour - de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år.

Dette efterår kan man opleve Rasmus Walter rundt i landet til koncerter, hvor der sættes fokus på de første 20 år i en karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle.

Et kig i Rasmus Walters kalender viser, at det i år er 20 år siden, han og resten af rockbandet Grand Avenue fandt sammen i et øvelokale i København for at skabe materialet til bandets debutplade. Bandet fik deres gennembrud via sangen ”What’s On Your Mind”, der var den første af tre P3’s Uundgåelige, og bandets tiårige karriere bød blandt andet på fire album, en nominering til P3 Prisen og indspilninger og turnéer i udlandet.

Men i en pause fra Grand Avenue og på opfordring fra tvillingebroren Anders Walter blev der i al stilfærdighed for første gang indspillet en stribe sange på dansk, og det tog ikke længe, før det stod klart, at en dansksproget solokarriere var vejen frem.

En skillelinje nu

Rasmus Walter har gennem det seneste år haft god tid til at reflektere over sit liv som musiker, og det har blandt andet ført til en ny rolle som UNICEF-ambassadør. Han har desuden udgivet singlen ”Før du vågner op”, der er en forsmag på et kommende album til foråret som er en ”blå tvilling” til ”I mit blod” fra 2020, og han har haft tid til at tænke over de næste tyve år.

Hvis der er noget, jeg ikke har lyst til, så er det at gentage mig selv.

Rasmus Walther

»Hvis der er noget, jeg ikke har lyst til, så er det at gentage mig selv. Der er ligesom en skillelinje nu. 10 år med Grand Avenue og 10 som solist, og det er som om, at der skal ske noget nyt både for mig selv og for dem, der lytter,« har Rasmus Walter udtalt.

Disse refleksioner har også ført til et ønske om at markere de seneste 20 år med en Tour, hvor Rasmus, band og venner går i dybden i bagkataloget, men også giver en forsmag på fremtiden.

Touren bringer Rasmus Walter og band til Train i Aarhus, hvor de giver koncert 16. oktober kl. 21.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen