Love Shop på tour

Love Shop giver livekoncert på Train 15. oktober.

Artiklens øverste billede
Love Shop med Jens Unmack i front giver koncert på Train i Aarhus 15. oktober. PR Foto

Efter et år med lockdown melder Love Shop klar til en tour på landets spillesteder dette efterår. Nedlukningen er blandt andet blevet brugt på at turnere med “Love Shop 3”, hvor frontmand Jens Unmack var ene på scenen med Mikkel Damgaard og Mika Vandborg. Men heldigvis er nye sange også kommet til, og det enkle LS3-setup har i høj grad også inspireret til den nye musik.

Ser frem

Dette efterår melder Love Shop, for første gang i to år, klar til at turnére med fuld besætning bestående af det klassiske hold bag Unmack med Mikkel Damgaard (keys), Thomas Duus (trommer), Mika Vandborg (guitar) og Nis Tyrrestrup (bas). Det seneste års opsparede energi og frustration peger mod en række forløsende koncerter landet over. Om det udtaler Jens Unmack i en pressemeddelelse:

Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er.

Jens Unmack, Love Shop

»Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus, vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive uforglemmelige, berusende og fantastiske aftener. Vi ser frem.«

Love Shop spiller på Train 15. oktober. Dørene åbner klokken 20.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen