Hugorm bider sig fast på Train

Den populære trio Hugorm med Simon Kvamm i front fortsætter "Kom Vi flygter"-touren dette efterår.

Artiklens øverste billede
Trioen Hugorm med Simon Kvamm i front giver koncert på Train i Aarhus 14. oktober klokken 21. PR Foto

I 2020 fik Hugorm deres gennembrud og formåede at starte en livekarriere med alle odds imod sig. Hugorm bryder med formatet og er dét band, der kommer længst ud over scenekanten for tiden.

Trioen leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front, og sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik, når sangene fra debutalbummet ”Kom Vi Flygter” udføres live.

Den 23. oktober 2020 udsendte Hugorm det anmelderroste debutalbum ”Kom Vi Flygter”, hvorpå trioen fra Cold Hawaii i Klitmøller fortsætter med at udvikle sig og bevæge sig nye steder hen og samtidig bevarer grundenergien fra januar-udgivelsen, EP’en ”Folk Skal Bare Holde Deres Kæft”.

Mere ny musik

Hugorm spillede sidste efterår et par test shows, hvor få heldige publikummer havde adgang, og stod foran to debutkoncerter i marts som begge blev udsolgt på et par timer, samt en planlagt festivalsommer med shows på bl.a. Roskilde Festival, Northside, Heartland og Smuk. Desværre blev stort set alt aflyst grundet corona. Så i stedet for et par travle måneder på festivalscenerne brugte bandet den ekstra tid på at lave endnu mere ny musik og fik også stablet en livestreamet koncert på benene fra Thy Nationalpark.

Efteråret 2020 har budt på en række stort set udsolgte ’Kom Vi Flygter’ koncerter, og Hugorm fortsætter nu touren dette efterår, hvor de giver koncert på Train 14. oktober klokken 21.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen