Gratis koncertcaféer på Klubscenen

Oplev fremtidens rytmiske musikere og få smagsprøver på, hvad de studerende på konservatoriet arbejder med.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske studerende har i mange år haft tradition for at spille en række velbesøgte koncertcaféer i Aarhus midtby. Siden 2018, efter åbningen af ”Klubscenen” på konservatoriet i Musikhuset, er dette venue blevet et meget populært spillested for rytmiske koncerter, ikke mindst pga. sin intimitet, der er plads til 120 gæster.

De rytmiske koncertcaféer er derfor samlet hér – og her kan publikum nu opleve fremtidens rytmiske musikere samt smagsprøver på, hvad de studerende arbejder med aktuelt.

Fri entré

De første fire koncertcaféer afholdes mandag 8. til torsdag 11. november på Klubscenen, Musikhuset Aarhus

De følgende november-uger følger yderligere syv koncertcaféer, som man kan se på kalenderen på konservatoriets og Musikhusets hjemmesider.

Hver koncert præsenterer 4-5 forskellige bands, så hver aften byder på mange forskellige musikalske konstellationer og genrer. Koncerterne begynder kl. 20 og slutter oftest ca. kl. 23. Der er altid fri entré.

Da der kan forekomme ændringer i koncertcaféprogrammet, anbefales det at holde øje med kalenderen på www.musikkons.dk, som opdateres løbende.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen