Historien om Kim Larsen

Sangforedrag med Karsten Holm i Brabrand.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

I et sangforedrag, der er en hyldest til Kim Larsen, synger Karsten Holm Larsens sange og fortæller noget af historien Danmarks nationalskjald, Den store gavflab, eller bare Kim Larsen - født Kim Melius Flyvholm Larsen, 23. oktober 1945, død 30. september 2018.

Kim Larsen fik sit gennembrud i 1969 med gruppen Gasolin, og siden slutningen af 70’erne har han været Danmarks førende og bedst sælgende sanger og komponist. Da han startede i begyndelsen af 70´erne var han én af de kunstnere, som man enten ikke kunne fordrage eller elskede. Alt dette er ændret i dag. Alle elsker Kim Larsen - ung som gammel.

Gavflab

Karsten Holm har sunget Kim Larsens sange i mange år, så det var ikke svært at sammensætte materialet til sangforedraget, og så har Karsten Holm altid haft visse fortrin for af gi’ den som Kim Larsen, nemlig flaben/munden. Og Karsten kan ramme tonen, så man kommer i tvivl, om det er Larsen selv. Ud over sangene og musikken vil Karsten Holm også fortælle historien om Kim. I sangforedraget, der foregår 24. november kl. 13 på Gudrunsvej 80 i Brabrand, vil man kunne skal have de gode sange fra ”Langebro”, ”Maria” til nyere så som ”Dengang da jeg var lille”. Udover at synge sine egne sange har Kim Larsen også gennem hele karrieren fortolket andres sange, f.eks. med ”Sange fra glemmebogen” som man også skal høre et par stykker af.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen