Johnson gæster VoxHall

Den erfarne rapper spiller to aftener i streg.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Det Passer! Johnson spiller to aftener i streg på VoxHall i Aarhus; den 19. og 20. november kl. 21.

I 00’erne var Johnson én af dansk hiphops helt store stjerner. I dag spiller musikken stadig en stor rolle i den erfarne rappers liv. Og fans kan nu glæde sig til at opleve den jyske bawler rulle ind på VoxHall i Aarhus.

29. maj 2006 udgav Johnson sit debutalbum “Det Passer”. Med albummet tog han turen fra den aarhusianske undergrund til etableret rapper. Han hittede med landsdækkende ørehængere som ”Nasty”, ”Kig forbi” og ”Det Passer”.

Stjernestatus

»Det føles så urealistisk, at min første plade er blevet en klassiker i dansk hiphop. Det er jeg enormt ydmyg omkring. Dette bliver de mest personlige koncerter, jeg nogensinde kommer til at spille. Jeg glæder mig utroligt meget til at dele noget så privat som min personlige historie og sange, der har en stor betydning for mig, og jeg er meget taknemmelig for alt den opbakning, der er omkring denne her tour,« fortæller Marc Johnson i en pressemeddelelse.

Marc Johnson startede karrieren i den lokale ungdomsklub i Aarhus, hvor han begyndte at rappe i selskab med Liam og Osama – bedre kendt som L.O.C. og U$O. Sammen gik de under navnet B.A.N.G.E.R.S. L.O.C. og U$O gæster også begge “Det Passer” på henholdsvis ”Fra mit Kvarter” og ”De Drømmer”.

Johnson dominerede de danske hitlister i 00’erne med tracks som ”Natsty”, ”Bawler Hele Dagen” og ”Teriyaki”. Og med sin westcoast-inspirerede rap og fængende formuleringer blev Johnson én af de første rappere i Danmark, som fik ægte stjernestatus.

Dørene åbner kl. 20. Entré.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen