Fire fede koncerter på én aften

Fire danske upcoming navne spiller samme aften på Train.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Hele fire koncerter med på en og samme aften. Det er en realitet, når Train slår dørene op for de fire danske kunstnere Rebecca Lou, Lil Cat, Amanda Bøg og O/Rioh lørdag 27. november.

Rebecca Lou

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på. Rebecca kan både lave smadret punk, med alt hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne, som den mest insisterende popsang.

Lil Cat

Hvad gør man, når man bliver tvunget i isolation med sin kæreste af en pandemi? Man laver et band. Corona-kedsomhed blev startskuddet for Lil Cat, og siden foråret 2020 har Mads og Cathrine lavet musik sammen fra soveværelset.

Sangene er produktet af strøtanker fra internettet, indekuller og forelskelse, og de jordnære og finurlige tekster kredser om alt fra PMS til rockstjernedrømme. De bliver charmerende fortalt med Cats bløde stemme og på et lydtapet, der tør blande både 00’er-rock, bossanova og nutidig popmusik.

Amanda Bøg

Amanda Bøg er vokset op omringet af kreative mennesker i et nærmest kollektivistisk barndomshjem. Alligevel er det, når hun står alene med sin guitar på scenen, at hun føler sig allermest som sig selv.

Aarhusianske Amanda Bøg er musiker og sangskriver, og hun står på skuldrene af de helt store historiefortællere som Sebastian og Tracy Chapman. Hendes personlige fortællinger bliver krydret med tunge, knitrende trommer, tætte vokalharmonier og stemningsfyldte klangflader, der inviterer lytteren helt tæt på.

O/RIOH

O/RIOHs musik kan ikke defineres af genrebetegnelser. Den er defineret af energier – af eufori, vrede, lykke og forandring, og af samme årsag finder Rikke Østergaard, som er navnet bag O/RIOH, inspiration i alt fra popguruen Justin Bieber til den feministiske rapper Peaches. Med hårde elektroniske beats, autotune-forvrængede vokaler og tekster om sex, penge, udmattelse og alt der imellem, laver O/RIOH musik, som skal få lytteren til at bevæge sig – både fysisk og mentalt.

Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 19.00).

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen