Artigeardit hiphop-fester i Aarhus

Den populære rapper Artigeardit rammer Train 26. november.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Artigeardits sidste spillestedstour fandt sted i 2020. Her var det for et siddende publikum, grundet Corona-pandemien. Man skulle tro, at det gjorde betingelserne svære for en livlig og feststemt hiphop-koncert, men her viste Artigeardit, at hans ultra-inkarnerede fanskare ikke kunne holde sig i sæderne af ren begejstring – bogstaveligt talt. Med sit lyriske og alsidige rap-univers er Artigeardit og hans trofaste band, igen klar til at drage på spillestedstour, og det bringer dem til Train fredag 26. november.

Det blot 25-årige albansk-danske-talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip-hop-scene.

Aldrig set før

Artigeradit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og letgenkendelig - du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen.

Den unge rapper er nået til et stadie i sin karriere, hvor udsolgte koncerter og anmelderroste albums ikke kommer som nogen overraskelse. Siden hans debut mixtape, ’Fristelse Fordærver’ fra 2016, har Artigeardit udviklet sig enormt.

Artigeardit udgav i foråret sit seneste album ’Held & Lykke Med at Komme Hjem’, som fik en bragende flot start. Her formår Ardit endnu engang at åbne op til et organiseret tankemylder, hvor han svæver i et digterisk univers af relaterbare op- og nedture. Kompliceret kærlighed, vilde nætter og selvindsigt er dominerende temaer, mens han på sange som ’E20’, ’Bruser’ og ’Luft i Dæk’ præsenterer os for den selvsikre Artigeardit, der anerkender den succes, han indiskutabelt har opnået i skrivende stund.

Koncert kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 19.00).

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen