Uro rapper på Voxhall

Rapperen Uro kickstartede karrieren i 2020 og kan nu opleves på Voxhall i Aarhus 3. december.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Trods omstændighederne har Uro formået at bryde igennem det seneste år. Han udgav sin debut EP, hvor singlen ’Når Jeg Blir’ Til Jord’ blev P3’s Uundgåelige. Han har nu udgivet en række nye singler og arbejder på et nyt værk. I forbindelse med dette kommer Uro og spiller i Voxhall i Aarhus 3. december.

Det har været et vildt år for Uro. I 2020 kickstartede sangeren karrieren med singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand På En Nat’, der illustrerede hvilken dygtig historiefortæller han er. Efterfølgende udkom debut EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor P3s Uundgåelige singlen ’Når Jeg Blir’ Til Jord’ er at finde på.

Uro reflekterer over et overvældende år, men ser samtidig fremad:

»Det seneste år har været fuldstændig overvældende med en masse musik, udsolgte koncerter og fantastiske minder. Jeg glæder mig helt vildt til at spille i Aarhus for første gang. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det ser jeg virkelig frem til,« siger Uro i en pressemeddelelse.

Uro – borgerligt Jeppe Kronback – er en ung, selvgjort sangskriver, rapper og producer fra de københavnske forstæder. Han er en historiefortæller, der igennem anekdoter, uvante vendinger og skæve beskrivelser allerede har fået en stor følgerskare.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen