Gratis koncerter med unge talenter

Unge talenter fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller blandt andet kammermusik af Brahms, Dvorak og Mendelssohn.

Artiklens øverste billede
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Det Jyske Musikkonservatorium har i løbet af efteråret 2021 været involveret i flere talentudviklingsforløb. Frugterne af dette arbejde kan publikum opleve ved to eftermiddagskoncerter søndag 28. november i Lille Sal i Musikhuset Aarhus, hvor talentfulde unge musikere viser deres kunnen.

Talentforløb

I efteråret 2021 har Det Jyske Musikkonservatorium afholdt et helt nyt talentforløb rettet mod unge klassiske musikere på højt niveau, som overvejer en konservatorieuddannelse. Her har de unge deltagere fået undervisning i deres hovedinstrument af lærere fra konservatoriet, og de har fået en introduktion til konservatoriets fag og optagelsesprøver.

Ved koncerten klokken 13 spiller en række af deltagerne i talentforløbet noget af den musik, de har arbejdet med i løbet af efteråret.

KammermusikCamp

Campen er et helt nyt tilbud til børn og unge i hele Danmark, som er interesserede i at arbejde seriøst og målrettet med kammermusik. Campen er den første af foreløbig tre KammermusikCamps, arrangeret i et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Musikskole og en gruppe engagerede kammermusikere. Campen afholdes 27.-28. november på konservatoriet og afsluttes med koncert klokken 15.

Deltagerne er udvalgt efter ansøgning, da det kræver et højt niveau at spille kammermusik. Ved koncerten spiller de unge musikere kammermusik af blandt andre Brahms, Dvorak og Mendelssohn.

Der er gratis adgang til begge koncerter.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen