Nytårskoncert i Musikhuset Aarhus

Harmoniorkestret Tonica og solisterne Jens Jacob Tychsen og Rikke Mølgaard skyder nytåret i gang.

Artiklens øverste billede
Sangerinde Rikke Møllgaard er ofte med, når danske og internationale solister går på scenen. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Musikhuset Aarhus slår søndag 9. januar kl. 15 traditionen tro dørene op for den helt store lyd, når Harmoniorkestret Tonica spiller nytåret i gang. Det sker sammen med solisterne Jens Jacob Tychsen og Rikke Mølgaard.

Publikum kan forvente gensynsglæde med kendte værker, og danske sange samt en hyldest til Bent Fabricius-Bjerre.

Kendt badegæst

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen her i Aarhus. Jens Jacob har medvirket i en lang række forestillinger på teatret, og på tv har man blandt andet kunne opleve ham i serier som Borgen, Forbrydelsen og Badehotellet.

Jens Jacob er desuden en af Danmarks mest brugte stemmer indenfor tegnefilm, reklamer, dokumentarudsendelser og indlæsning. Han har blandt andet lagt stemme til Svampebob Firkant, Snurre Snup, Kermit, prinsen i Askepot og Disney’s Hercules.

Sangerinden Rikke Mølgaard har talent og en stor stemme og leverer altid en super performance, hvilket utallige optrædener i både ind- og udland også vidner om. Rikke er en sanger med meget sjæl, indlevelse og power. Hun er ofte med, når danske og internationale solister går på scenen.

Dirigent er Boris Kertsman.

gs

Læs også

Del artiklen