Aarhus får en ny festival

4. -18. marts inviterer Aarhus Volume til Ridehus1 Takeover.

Artiklens øverste billede
Aarhus Volume inviterer til Ridehus1 Takeover. Årets musikprogram spænder fra internationale navne til de helt nye spirer i vækstlaget. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

4. – 18. marts inviterer Aarhus Volume til Ridehus1 Takeover, som i tre uger forvandler Ridehuset til et venue og kulturhus med store koncerter, fede fester og hyggelige aftener.

Arrangørerne har sammensat et musikprogram, der spænder fra internationale navne til de helt nye spirer i vækstlaget. Derudover kommer festivalen til at byde på alverdens kulturelle oplevelser. Heriblandt graffitikunst og filmvisninger.

Spansk rapper

Ligeledes skal byens forskellige kulturaktører sammen med Aarhus Volume ligesom sidste år skabe indholdet for de tre uger.

Programmet består af en lang række forskellige arrangementer. Husk derfor at undersøge på de enkelte begivenheder om der er krav om billet eller om arrangementet er gratis, opfordrer Aarhus Volume i en pressemeddelelse, hvor Morad - et af årets musiknavne på festivalen - også bliver afsløret.

Morad er en ung spansk fremadstormende rapper fra et yderst socialbelastet boligkvarter i Barcelona. Han spiller i Aarhus 4. marts.

Det lå det ikke i kortene at det spanske rapper nogensinde skulle blive det fænomen han er i dag. Med hjælp fra en yderst loyal fanbase og de sociale mediers magt er Morad katapulteret ud af Barcelona og er nu på vej til at blive en af de mest funklende stjerne på den europæiske musikscene. Med sine autentiske og personlige tekster om livet i ghettoen har Morad tryllebundet store dele af ”musikeuropa”. Nu tager han ud og viser hvorfor hiphopundergrunden har sat den unge rapper på en piedestal, med sin stort anlagte Europa tour.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen