Lord Siva på Train

Koncert 14. maj på Train er den ene af to koncerter, hitmageren har på plakaten.

Artiklens øverste billede
Lord Siva kan opleves på Train i maj. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Den karismatiske hitmager Lord Siva lyser op som en af de mest funklende, nyere stjerner på den danske musikhimmel. Og nu, kan Lord Siva løfte sløret for karrierens største egne shows, når han rammer København og Aarhus.

Og der er tale om to helt enestående muligheder for at opleve Lord Siva live i 2022. Koncerterne, på henholdsvis Store Vega i København og på Train i Aarhus, er nemlig de eneste to shows, den danske sanger har på plakaten. Og Lord Siva har længe været i gang med forberedelserne:

»Det er mine to største egne shows til dato. Jeg har faktisk arbejdet på de koncerter i et års tid, og jeg glæder mig til endelig at skulle forløse dem med mit band – og med publikum,« siger han i en pressemeddelelse.

Monsterhit

I flere år havde han charmeret sig ind på undergrunden i dansk musik – som alle andre artisters yndlingssanger og respekteret anmelder-darling. Og i 2019, fulgte Lord Sivas helt store gennembrud med udgivelsen af ”Paris”. Det underspillede monsterhit blev til i tæt samarbejde med produceren, Vera – et fælles projekt, som også kastede radio- og streaminghits som ”Room For Love” og ”Party Angel” af sig.

I 2020 vendte Lord Siva tilbage på dansk med det anmelderroste album, ”Lys”, der cementerede hans position herhjemme som en poetisk, fritsvævende melankoliker og gudsbenådet sangskriver. Samme sommer fulgte ”Solhverv” – årets absolut største danske hit – som siden blev fulgt op af den Hennedub-producerede, ”Stjernerne”, der ligeledes hittede massivt på radio og som tilmed opnåede imponerende otte måneder i Top-50 på Spotify.

Sidste år hittede Lord Siva med ”Sig Det” og ”Push It To The Limit” og var nomineret i hele tre kategorier til Danish Music Awards 2021.

Koncerten på Train er 14. maj. Koncertstart kl. 21. Dørene åbner kl. 20.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen