Forårskoncert i Lystrup Kirke

50 sangere fra Hinnerupkoret og LystrupKoret samt to solister byder foråret velkommen.

Artiklens øverste billede
Foråret markeres med en koncert 24. april i Lystrup Kirke. Pressebillede.
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

50 sangere fra Hinnerupkoret og LystrupKoret samt to solister byder søndag 24. april klokken 15 i Lystrup Kirke foråret velkommen med en festlig, broget buket af kendte sange af blandt andre Alberte, Otto Francker og Volmer-Sørensen.

De to solister Maiken Lindholst, altsax, og Peer Kjær Andersen, klaver, er med til at slå tonen an og give forårsstemningen lyd.

Korene bliver dirigeret af Lis Klestrup og Alexander Damsgaard. Lis Klestrup stiftede LystrupKoret i 1979 og har blandt andet ført det til Paris, Bruxelles og London for at give koncert. Hun er cand.mag. i musik og historie, har været anmelder af musik og skriftlig censor.

Alexander Damsgaard er den unge dirigent for Hinnerupkoret. I 2014 var han medstifter af Clemens Knejterne og er nu ansat som tenor ved Aarhus Domkirkes Kantori og det Jyske Musikkonservatoriums vokalensemble.

Der venter publikum en sprudlende koncert, hvor de to dirigenter med ungdom og erfaring sætter ekstra fokus på det spirende forår.

Gratis adgang.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen