Den Gamle Variéte takker af med afskedskoncert

Den allersidste forestilling foregår i Helsingør Teater i Den Gamle By - samme sted som de opførte deres allerførste.

Artiklens øverste billede
Den Gamle Varieté stopper og opfører deres allersidste forestilling 29. april i det gamle Helsingør Teater i Den Gamle By. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

I de seneste 15-18 år har pianist Vagn Koldby (82 år), Arne Thorsen (77 år), Gudrun Wisler (75 år) og Lis Rytter (77 år) optrådt under navnet Den Gamle Varieté på teatre og spillesteder rundt omkring i landet. Heriblandt på Helsingør Teater i Den Gamle By, i det gamle Tivoliteater og i Hermans i Tivoli Friheden, på Odinteatret i Holstebro og på Horsens Ny Teater. For at nævne nogle.

Den Gamle Varieté optræder med gamle, kendte sange fra 30’erne, 40’erne og 50’erne – iklædt passende kostumer. Desuden optræder de med enkelte sketches ind i mellem numrene, så showet både byder på noget at blive nostalgisk over, grine af og synge med på.

I en pressemeddelelse meddeler de, at Den Gamle Varieté stopper. Og fredag 29. april kl. 14.30 opfører de deres allersidste forestilling i det smukke gamle Helsingør Teater i Den Gamle By - samme sted som de opførte deres allerførste.

Elvis sange

Denne eftermiddag har Den Gamle Varieté en gæsteoptrædende med sig på scenen; nemlig den aarhusianske sanger og musiker Mark Schedler, der vil synge en række Elvis sange.

Billetter til Den Gamle Varieté på Helsingør Teater i Den Gamle By kan købes/bestilles på tlf. 20634488.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen