Gratis film ved Moesgaard

Oplev Oscarvindende film på taget af Moesgaard Museum, når museet og AURA Energi inviterer til sommerbio under åben himmel.

Artiklens øverste billede

Tag vennerne og familien med til en unik filmoplevelse under åben himmel, når Moesgaard Museum og AURA Energi inviterer til gratis open air biograf onsdag 25. august og torsdag 26. august. Efter et års ufrivillig pause er AURA Sommerbio på taget af Moesgaard Museum tilbage med to prisvindende film.

Onsdag 25. august byder AURA Sommerbio på 1917, en storslået og Oscarvindende krigsfilm om 1. verdenskrig, hvor to soldater sendes på en tilsyneladende umulig mission. Torsdag den 26. august viser vi vinderen af Guldpalmen fra Cannes Filmfestival 2019 og vinder af fire Oscars, Parasite, om en fattig svindlerfamilie, som får charmeret sig til arbejde hos en rig familie.

»Vi glæder os endnu engang til at byde gæster fra nær og fjern velkommen til et par forhåbentligt smukke og underholdende sensommeraftner på Moesgaards tag. På Moesgaard er vi vant til at fortælle de store historier i vores udstillinger, men vi glæder os også over at kunne benytte de fantastiske udendørs rammer til vise nogle af de ypperligste film på et kæmpelærred lige midt i naturens kulisse,« siger direktør for Moesgaard Museum, Mads Kähler Holst, i en pressemeddelelse.

Også hos AURA Energi glæder man sig til at byde de forhåbentlig mange biograf-gæster velkommen:

»Vi er utrolig glade for, at vi endelig igen får mulighed for at afholde AURA Sommerbio i Moesgaard Museums smukke omgivelser. Vi er stolte af at kunne tilbyde østjyderne denne unikke oplevelse, og vi håber på, at mange gæster lægger vejen forbi taget på Moesgaard for at se film sammen med o”«, siger Carsten Höegh Christiansen, adm. direktør i AURA Energi.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen