Hekse & Gudinder på workshop

Karin Grand vil via teknikker og øvelser åbne op for den feminine energi, som er heksens sprog.

Artiklens øverste billede
Karin Grand er guide på heldags workshoppen 'Hekse & Gudinder'. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Hekse & Gudinder er titlen på en heldags workshop med Karin Grand, hvor hun via teknikker og øvelser åbner op for den feminine energi, som er heksens sprog. Det foregår søndag 10. april på Brobjergskolen. I sit oplæg skriver Karin Grand:

Hvor godt kender du din indre heks? Du mærker hende i de øjeblikke, hvor du føler dig aller mest levende – gennemstrømmet af god energi… Eller i en udfordrende situation, hvor du føler en særlig vished om noget du bare MÅ gøre – uden at kunne forklare hvorfor.

Det at være heks vil sige at “leve i pagt med naturen”… først og fremmest din egen natur. Hvem du virkelig er.

Heksen ved hvordan, hun får adgang til den saft og kraft, der findes i at mærke sine følelser og sanser uden filter. Og hun føler sig kaldet til at inspirere, helbrede og vække liv omkring sig.

Livet bliver både sjovere og lettere, når vi er i kontakt med den viden, der er forbundet med krop, følelser og intuition. Den indre magi, der når ind i de områder, som logikken og intellektet ikke kan nå.

»Mange kvinder undertrykker eller overdøver ubevidst den mest følsomme del af sig selv. Meget går tabt på den måde. Verden har brug for flere hekse. Når du nærer din indre heks, beriger du også dine omgivelser. Og du mærker din plads i den store sammenhæng. Friheden i at føle dig hjemme i din egen krop,« konstaterer Karin Grand.

Er du klar til at lytte lidt dybere til dig selv?

Kom med ind i et rituelt og nærværende rum, hvor du kan gå på opdagelse sammen med andre modige og sårbare kvinder. En enkelt dag kan være alt, du behøver.

»På workshoppen starter vi med vores individuelle følelser og arbejder med de historier, udfordringer og livsdrømme som er aktuelle for den enkelte. Siden åbner vi op for den kollektive energi. Især kommer universelle arketyper i spil. Gudinderne! De inspirerer os til at løsne op for vores fastlåste identitet og udvikle os i den retning, vi ønsker. Måske får vi også besøg af vores kraftdyr,« fortæller Karin Grand.

Kurset er kun for kvinder. Alle seksuelle orienteringer og etniciteter er hjerteligt velkomne.

Se mere https://italien-kunst.dk/nyt/

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen