Aarhus Teater har fået en bunke Reumert-nomineringer

Aarhus Teater er nomineret i flest kategorier og har sammen med Det Kgl. Teater fået flest nomineringer i dette års prisuddeling.

Artiklens øverste billede
Jacob Madsen Kvols er nomineret som årets bedste mandlige hovedrolle i Stykket Et Juleeventyr, der også er nomineret som årets bedste forestilling, der muligvis er instrueret af årets bedste instruktør. Foto: Emilia Therese

Årets Reumertnomineringer 2021 er netop tikket ind og Aarhus Teater har glædesstrålende delt nyheden om, at det aarhusianske teater har klaret sig overvældende godt.

Blandt andet er det aarhusianske teater nomineret i flere af de tunge kategorier med forestillingen Et Juleeventyr, der er med i opløbet om at blive Årets forestilling, at have Årets Mandlige hovedrolle og Årets instruktør Jacob Schjødt for iscenesættelsen.

Syv forskellige kategorier

Desuden har Aarhus Teater i år opnået ikke færre end syv nomineringer i syv forskellige forskellige kategorier. Det har ingen andre teatre opnået.

De syv kategorier er:

Årets forestilling - Et Juleeventyr

Årets mandlige hovedrolle - Jacob Madsen Kvols i Et Juleeventyr

Årets instruktør - Jacob Schjødt med Et Juleeventyr

Årets digitale forestilling - Alt er umuligt

Årets kvindelige ensemblerolle - Nanna Bøttcher

Årets musical - CV Jørgensen, som er lavet i samarbejder med Avenue T

Årets særpris - En fortælling om blindhed, som er lavet i samarbejde med Sort/Hvid og Teater Momentum.

Man kan se Blindhed

En fortælling om Blindhed blev lukket ned sammen med teateret på grund af corona og er derfor sat op igen i den kommende sæson, så der er stadig mulighed for at se det.

Det er prisvindende Christian Lollike, som har skrevet og instrueret stykket. Han har også skrevet og instrueret den kæmpestore succes, Erasmus Montanus, som tidligere har vundet en Reumert.

Aarhus Teater har tidligere modtaget en række priser for blandt andet Ordet, der blev årets forestilling sidste år.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen