Kampen om de gode fortællinger på Katapult

Teater Katapults fortælledyst "Story Salm" fortsætter 8. oktober.

Artiklens øverste billede
8. oktober er der igen StorySlam på Teater Katapult i Skovgaardsgade 3, Aarhus C. Temaet denne aften er "Den dag jeg blev voksen". PR Foto

Kampen om de gode fortællinger – Teater Katapults StorySlam – rykker efterhånden tæt på sit første tiår. Om fortælledysters alder måles i menneskeår, hundeår eller noget helt tredje er uvist, men ikke desto mindre er temaet 8. oktober klokken 19.30-21.30 StorySlam – ”Den dag jeg blev voksen” …

Endnu engang skal der kåres fortællere, der er dygtige nok til at blive sendt videre mod den store årsfinale, StorySlam GRAND SLAM i december. I oktober-runden er temaet altså ”Den Dag jeg blev voksen”, som den ene af hver af fortællernes to egenoplevede historier skal holde sig indenfor.

Fortællere søges

StorySlam er en konkurrence stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth. I Katapult-aftapningen bydes der på sjove, alvorlige og skæve historier på 5-6 minutters varighed fra hverdagens Danmark.

Publikum har sæsonen igennem til hvert eneste StorySlam den væsentlige opgave at heppe og stemme på deres favorit-fortæller. Det er nemlig publikum, der suverænt bestemmer, hvem vinderen bliver. For de fortællere, der går videre til årsfinalen, StorySlam GRAND SLAM, er der en New York-rejse og billetter til The Moth på spil.

Der er stadig plads til flere fortællere til StorySlam – ”Den dag jeg blev voksen” 8. oktober, hvor tilmelding kan ske på katapult.dk, men man kan selvfølgelig også stadig sætte kurs mod publikumsrækkerne.

gs

Læs også

Del artiklen