Teaterelever spiller Nattens Tivoli i Hermans

I efterårsferien kan man opleve unge spille minimusicalen Nattens Tivoli i Hermans i Tivoli Friheden.

Artiklens øverste billede
Eventyrlystne Lea og forsigtige Lasse sniger sig ind på et gammelt og nærmest glemt lager i Tivoli. Ud af mørket dukker monstre, skabninger, Harlekin og Columbine. Foto: Filuren

Nattens Tivoli er en traditionsrig minimusical opført af eleverne på Teaterhuset Filurens to-årige talentprogram ”SGK” (Scenekunsterisk Grundkursus).

Forestillingen spiller i efterårsferien på Hermans i Tivoli Friheden og er gratis at se, når man er kommet ind i parken.

Man møder eventyrlystne Lea og forsigtige Lasse, når de sniger sig ind på et gammelt og nærmest glemt lager i Tivoli. Ud af mørket dukker monstre, skabninger, Harlekin og Columbine op og byder op til eventyr. Nattens Tivoli er for hele familien.

24 elever fra 16 - 18 år giver den fuld skrue med skønne og morsomme ørehængere, dans, fægtescener og fantastiske kostumer. Nattens Tivoli er fortællingen om, at man skal huske at hjælpe hinanden og ikke lade væmmeligheden overtage dig selv eller dine venner, for det kræver masser af mod og ægte venskab at bryde ud.

Eleverne på SGK spiller på deres første år ensemble-rollerne og året efter indtager de hovedrollerne.

Forestillingen er en fast del af talentprogrammet og har siden 2013 spillet fast i Tivoli Friheden i forbindelse med deres Halloween-oppyntning af parken.

Hvert år i maj optager Teaterhuset Filuren 12 nye unge mellem 16 og 18 år til SGK, et talentprogram for de teaterinteresserede unge, der gerne vil blive bedre til at stå på scenen. Kom og se de dygtige elever fra 16. oktober til og med 24. oktober.

Læs også

Del artiklen