QuongaFest 2021 genstarter vækstlaget

Efter to lange års ventetid inviterer Quonga endnu engang til den scenekunstneriske vækstlagsfestival QuongaFest 18.-21. november på Godsbanen i Aarhus.

Artiklens øverste billede

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

»Kom og vær med, når vi genstarter vækstlaget til fire dages orange festfyrværkeri! Rundt om i hele landet har både etablerede og spirende vækstlagsgrupper arbejdet med at udvikle scenekunst til trods for mange pandemirelaterede udfordringer,» lyder det fra arrangørerne.

»De fortjener nu at blive hyldet og deres forestillinger fortjener en scene til glæde for både dem selv og publikum. Endelig er det muligt at mødes i teatersalene igen og blive nysgerrige og inspirerede.« Den begejstrede opfordring fremgår af en pressemeddelelse fra arrangørerne af QuongaFest 2021.

På tre scener præsenteres i år 10 forestillinger, skabt af både debuterende og garvede vækstlagsgrupper fra hele landet samt fra arrangørernes norske samarbejdspartnere.

Derudover præsenteres i år også en eksperimenterende kunstfilm, og så får man helt unikt mulighed for at se finalisterne fra Teaterhusets scenekunst-konkurrence TeaterBattle.

Scenekunst er for alle

Igen i år er fokus lagt på, at alle skal kunne få værdifulde oplevelser med scenekunst. Derfor genoptages det succesfulde pilotprojekt fra 2019: MiniQuonga. Søndag 21. november kl. 10-13 dedikeres til vækstlagsforestillinger og andre kreative aktiviteter for børn.

Der vil være en børneforestilling målrettet 5-7 år om Luna, der forestiller sig, hvor hendes Bedstemor mon er taget hen, efter hun er død – spiller hun mon stangtennis i himlen? Derudover kan man deltage i en eventyrlig fortælleworkshop med Rhia Fantasia eller lave skøre og fine kreationer ved klippe-klister-krea-stationerne i Godsbanens foyer.

Det er gratis for børn op til 12 år ifølge med en voksen.

Billetter og program kan findes på hjemmesiden: https://quonga.dk/program/

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen