Vær med til at fortolke Bamse

Holder du af at skråle med på ”En lille båd der gynger”, og elsker du at stå i rampelyset? Så er det nu, du skal tilmelde dig audition på Bamsecabaret på Rosenteatret.

Artiklens øverste billede
Det bliver med sange, som de fleste kan synge med på, når Bamsecabaret får premiere i august. Men først skal skuespillerne findes! Pressefoto

Rosenteatret søger skuespillere til en sjov og hyggelig opsætning af “Mig og Mine Venner - En Bamsecabaret” og håber, at du vil være med til festen.

Rosenteatret søger via en pressemeddelelse mænd og kvinder fra 17 år og opefter, som elsker at stå på scenen, som kan synge, og som vil spille med i en sjov og hyggelig forestilling.

For at spille med i forestillingen skal man være betalende medlem af Rosenteatret.

Sigfreds pølsevogn

Historien udspiller sig i Sigfreds Pølsevogn i Viby, hvor den nye ejer, Bente, får besøg af nye og gamle venner, som ofte gerne synger en sang eller to.

Forestillingen har premiere 25. august.

Forbered dig

Kunne du tænke dig at være med på scenen i Bamsecabaret, skal du sætte kryds i kalenderen mandag 16. maj fra klokken 19, hvor Rosenteatret holder audition.

Tilmelding til audition skal ske på mail: missblingbling@live.dk senest fredag 13. maj. Skriv alder, erfaring, sangvalg og fortæl os gerne en hemmelighed.

Forbered en kort tekst og en af følgende sange – kapelmesteren sidder klar ved klaveret:

”Jeg elsker når unger leger”, ”I en lille båd der gynger”, ”Det er bare mig” eller ”Jeg elsker kun dig”.

Ved spørgsmål vedrørende audition kontakt Nanna på mobil 21826381.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen