Kæmpe stadion-koncert i Aarhus udskydes igen

Rammsteins udsolgte koncert på Ceres Park i Aarhus udskydes for anden gang på grund af covid-19

Artiklens øverste billede
Sådan så det ud, da tyske Rammstein i 2019 gav koncert i Parken i København.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at sommerens Rammstein-koncert på Ceres Park i Aarhus ikke kan gennemføres som planlagt. De nuværende corona restriktioner rimer ikke på store stadionkoncerter, og det er også årsagen til, at det tyske industrial-metalband har været nødsaget til at udskyde hele dets Europa-turné til næste år. Det omfatter selvfølgelig også koncerten i Aarhus, der var planlagt til at foregå 30. juni på et udsolgt stadion.

Det oplyser Rammstein onsdag i en pressemeddelelse, hvor bandet ytrer sin skuffelse over situationen, men samtidig kalder udskydelsen uundgåelig med tanke på de store koncerter, der er planlagt på turnéen.

Koncerten i Aarhus er i stedet rykket til 22. juni næste år. Rammstein oplyser, at alle billetter, der er solgt til koncerten, gælder til den nye dato.

Det er anden gang, at den store musikbegivenhed i Aarhus bliver aflyst. Det var i første omgang planen, at koncerten skulle være afholdt i 2020, men der kom corona som bekendt også i vejen.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen