Aarhusiansk musik-festival udskydes til september

Den aarhusianske festival Spor udskydes til september, da genåbningsplanen ikke muliggør, at den bliver afholdt i næste måned

Artiklens øverste billede
Årets Spor Festival i Aarhus udskydes til september på grund af de gældende corona-restriktioner.

I slutningen af næste måned var det planen, at årets Spor Festival skulle afvikles i Aarhus. Men det kommer ikke til at ske. For den genåbningsplan, der denne uge blev præsenteret, gør det ikke muligt at afholde en musikfestival på den måde, som Spor Festival gerne vil.

I stedet har festivalledelsen i stedet valgt at udskyde den til 8. til 12. september.

"Spor festival er en signifikant, årligt tilbagevendende begivenhed, som sikrer udvikling og sammenhængskraft inden for ny musik og lydkunst i Danmark. Det er vigtigt både for os, kunstnerne og publikum, at vi gennemfører festivalen. Det lykkedes i september 2020, og nu satser vi på en festival uden alt for mange restriktioner i september 2021," lyder det i en pressemeddelelse fra festivalens to ledere, Anne Marqvardsen og Anna Berit Asp Christensen.

"Både kunstnere og publikum er afhængige af en platform som Spor for at fremføre og opleve de mere eksperimenterende værker med meget høje kunstneriske ambitioner, som ellers sjældent finder vej til landets mainstream-scener. Vi ser derfor frem til at byde publikum indenfor og atter samles om store kunstneriske oplevelser på den anden side af sommeren," fortsætter de to ledere i pressemeddelelsen.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen