Aarhus Festuge: Sugardating på programmet

RedenUng vil sætte fokus på grænseoverskridelser og seksuelle overgreb.

Artiklens øverste billede
Natasia Kaltoft (t.v.) og Sheila Bakhshi fra RedenUng Aarhus. Pressefoto

Til årets Aarhus Festuge kan du 27.-28. august blive klogere på seksuelle gråzoner og sugardating ved at besøge camperen foran Aarhus Domkirke. Her kan du sammen med RedenUng Aarhus være med til at udforske grænselandet mellem dating, sugardating og bytte og salg af ydelser.

Det er helt naturligt for unge at eksperimentere med kærlighed, sex og grænser. Det er nemlig en del af det at udforske og opdage sin egen seksualitet. Men det er ikke altid lige let at mærke egne grænser og holde fast ved dem. I den seneste tid er der kommet særligt fokus på begrebet sugardating og gråzoneprostitution, som ligger i et grænseland og derfor kan være særligt tillokkende for nogle unge. Men sugardating kan for mange udvikle sig til grænseoverskridelser og i værste tilfælde seksuelle overgreb - for hvor går grænsen, og hvordan mærker man om ens egne grænser er blevet overskredet?

Det vil RedenUng sætte fokus på til Aarhus Festuge, hvor de fra camperen på Store Torv inviterer byen på quiz og spil.

»Vi forbinder festugen med mangfoldighed, fællesskab og nysgerrighed og det vil RedenUng Aarhus gerne bidrage til. Vi håber at få nogle spændende og sjove snakke om seksuelle gråzoner og grænser. Sammen skal vi sætte gang i debatten om seksuelle gråzoner på en sjov og undersøgende måde, og det vil derfor være muligt at spille spil og quizze om emnerne ved RedenUngs autocamper,« fortæller Natasia Kaltoft og Sheila Bakhshi fra RedenUng Aarhus.

Nysgerrige sjæle kan også lytte til unges egne erfaringer. Der bliver nemlig opstillet en lydboks, hvor man kan iføre sig et par hørebøffer og lytte til de unges egne ord og oplevelser med seksuelle gråzoner.

Læs mere her.

ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen