Salling fejrer 115 år med lystændingsfest og livekoncert

Sidste år blev den aflyst på grund af situationen med covid-19, men i år er den traditionsrige lystændingsfest foran Salling i Aarhus tilbage.

Artiklens øverste billede
Pressefoto: Salling

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Der var nok både børn og voksne, som sidste år savnede den årlige lystændingsfest foran Sallings facade i Aarhus. Situationen med covid-19 gjorde det dog umuligt at gennemføre den, men i år vender traditionen stærkt tilbage.

Det oplyser Salling i en pressemeddelelse.

Fredag 5. november kl. 19 vil der således være livekoncert med Pernille Rosendahl og masser af julehygge, når stormagasinets mange lys tændes ved en markering, der plejer at tiltrække flere tusinde aarhusianere.

»Vi har glædet os og ventet utålmodigt på denne særlige dag, hvor vi igen kan invitere byen til lystændingsfest. Vi er meget taknemmelige over, at vi igen kan give hele byen en oplevelse ud over det sædvanlige, og det er en stor fornøjelse, at vi i forbindelse med Sallings 115 års jubilæum kan præsentere et af de største navne på den danske musikscene,« siger Birthe Wiberg, marketingschef hos Salling, i pressemeddelelsen.

Salling vil være julepyntet fra kælder til kvist og vil dagen igennem frem til kl. 22 invitere på masser af julestemning, smagsprøver, aktiviteter og konkurrencer.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen