Northside præsenterer verdensstjerne til næste års festival

Store internationale og danske navne kan findes på programmet for Northside 2022!

Artiklens øverste billede
Foto: Per Lange

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

De første musiknavne til Northside 2022 er netop blevet offentliggjort.

Det skriver Northside i en pressemeddelelse.

Musikken kommer til at buldre på Northsides nye plads Eskelunden i starten af juni 2022. Indtil videre har festivalen løftet sløret for deres nye tilgang til maden, nemlig et plantebaseret menukort samt 100 procent grøn energi. Derudover vil man også kunne opleve Bjarke Ingels’ og Jakob Langes gigantisk kunstinstallation, The ORB på pladsen, har festivalen tidligere oplyst.

Nu kommer der også et smugkig på nogle af de navne på bands, som festivalgængerne kan glæde sig til.

En af de helt store sværvægtere, som er på programmet er Nick Cave & The Bad Seeds, der tager revanche fra sidste års aflyste turné. Derudover har de netop udgivet 27 numre på B-Sides & Rarities (Part II).

Disclosure er også et af de internationale navne, som kommer til NorthSide i 2022. Det britisk brødrepar har kombineret den elektronisk genre, mainstreampop og hiphop med deres store produktioner.

Skotske Lewis Capaldi dukker op og spiller formentlig sine storsælgende hits som Someone You Loved, Bruises og Before You Go.

Store danske navne pryder programmet

Det er ikke kun bands på den anden side af grænserne, der kommer til at markere sig på Northside 2022.

Tre velkendte bands er offentliggjort: Kashmir, Mew og Suspekt.

Derudover breder Northside også viften ud med danske artister, der er i gang med at udfolde sig på den danske hitmagerscene:

Jada, Tessa, Coco O., Hans Philip, Drew Sycamore og de to aarhusianske navne, Clara og Undertekst.

De resterende partoutbilletter til Northside 2022 vil blive sat til salg 1. november klokken 10.00.

I pressemeddelelsen oplyses det, at et overvældende antal af de festivalgænger, der havde købt billet til 2020 og 2021 har valgt at beholde deres pas. Derfor er der ikke mange billetter til overs. Så man skal være hurtig, hvis det ovenstående program lyder tiltalende. Eller hvis blot behovet for stemningen omkring Northside skal genopfriskes.

De resterende dagsbilletter bliver sat til salg den 1. februar 2022.

mw

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen