Tredje uheld på tre uger: Letbane involveret i trafikulykke

En person er kørt væk i ambulance efter et trafikuheld med Odense Letbane

Artiklens øverste billede
En fodgænger blev onsdag eftermiddag påkørt af Letbanen, der i øjeblikket testkører. Fodgængerens tilstand er stabil. Foto: presse-fotos.dk.

Én person er blevet kørt på hospitalet efter et sammenstød med Odense Letbane onsdag eftermiddag.

Det skriver TV2 Fyn.

Ifølge mediets oplysninger er mindst én kørt væk i ambulance efter sammenstødet, og politiet, Falck og ambulancer er til stede ved ulykken, der fandt sted i krydset mellem Ikea og Rosengårdscenteret i Odense SØ.

Fyns Politi oplyser på Twitter, at der er tale om fodgænger, der er blevet påkørt. Hans tilstand er i øjeblikket stabil, lyder meldingen.

Det er det tredje trafikuheld, hvor Odense Letbane er involveret siden 30. november ifølge TV2 Fyn, der har fået hændelsen bekræftet af Odense Letbane, der dog ikke kan gå i detaljer.

Letbanen i Odense er et projekt, der blev vedtaget i Odense byråd tilbage i 2011. I 2017 begyndte anlægsarbejdet på letbanens første etape, og Letbanen forventes at blive taget i brug i foråret 2022. I øjeblikket kører Odense Letbane testkørsel uden passagerer.

»Efterhånden som sporarbejdet er afsluttet, kommer der en periode med testkørsler og prøvedrift uden passagerer inden den forventede letbaneåbning i foråret 2022,« skriver Odense Letbane på sin hjemmeside.

sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen