Northside løfter sløret for den første plantebaserede madplakat

Kødløs madplakat til Northside 2022 er serveret.

Artiklens øverste billede
Spiselauget Kolo er at finde på årets Northside Festival. Foto: Regine Vilhelmsborg
Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbrev for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

2. til 4. juni vender den aarhusianske musikfestival Northside tilbage i nye rammer. Både hvad angår festivalplads og madboder.

Ådalen er skiftet ud med den større festivalplads i Eskelunden, og som festivalen tilbage i oktober kunne annoncere, så bliver madboderne plantebaserede og 100 procent økologiske.

Over de seneste måneder har Northside i samarbejde med sine stadepladsholdere udviklet koncepter, der kan inspirere og udfordre gæsternes madoplevelser, og nu løftes sløret så for, hvilke madboder, man som gæst på NorthSide kan gå på opdagelse i i løbet af de tre dage.

Blandt de mest kendte madboder finder gæsterne i år restauranter som Gorms Pizza, Meyers, OliOli, GRØD og Letz Sushi, som vil diske op med alt fra bowls og vegetar sushi til svampebygotto, curry-retter, daal og pizzaklappere.

Flere boder kommer også til at nytænke festivalklassikerne. For eksempel vil koncepter som Eden Jaxx, Umami Burger og VeganDottir give deres bud på den plantebaserede burger, mens Rømers Gourmet Hotdogs og DØP – Den Økologiske Pølsemand – viser, at kødfri festival ikke betyder pølsefri festival.

Derudover rykker de to venner Nikolaj Engell-Hansen og Andreas Aarvig aka Pizza Boys deres surdejspizzaer fra Aarhus’ gader ind på festivalpladsen.

Northside har arbejdet tæt sammen med Dansk Vegetarisk Forening og Økologisk Landsforening, som til sammen står bag Plantebaseret Videnscenter, og initiativet er sat i søen for at gøre det grønnere at gå på festival og tage gæsterne på en smagfuld rejse ind i fremtidens gastronomiske oplevelser.

Sådan ser årets madplakat ud. Pressefoto.


ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen