Ny sushi-bar slår dørene op med gratis vin og cocktails

Fredag får Aarhus en ny sushi-bar, når bar´sushi åbner i Jægergårdsgade.

Artiklens øverste billede
Det er her, den nye sushi-bar slår op i de tidligere Slagter Theilgaard-lokaler i Jægergårdsgade.
Det taler Aarhus om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få dagens lokale tophistorier. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

På fredag klokken 16 åbner der en ny sushi-bar i Jægergårdsgade i Aarhus.

Der er tale om kæden bar´sushi, som også er at finde i Skødstrup og syv andre steder i Danmark samt en enkelt restaurant i Norge.

Bag spisestedet står aarhusianske Henrik Harmsen og Claus Skovsted, som er iværksætter og glødende sushi-entusiast.

»Jeg kender Claus fra gamle dage. Vi har været venner i mange år og arbejdet sammen før. Da han fik idéen om at åbne flere steder, snakkede vi sammen om, at der skulle åbnes nogle restauranter i Aarhus,« fortæller Henrik Harmsen, der åbnede bar’ sushi Skødstrup tilbage i maj 2021.

Bar'sushi åbnede i Skødstrup med Claus Skovsted (t.v.) og Henrik Harmsen i 2021. Pressefoto


Åbningen på fredag i Jægergårdsgade kommer ikke til at gå stille af sig.

Alle gæster får tilbudt et gratis glas vin eller en cocktail, og dagen efter bliver der delt 100 bakker gratis sushi ud, så folk kan smage hvad bar´sushi kan.

Derudover forsøger den nye sushi-bar et nyt koncept, der hedder ’spis til pindene knækker’ med sushimenu og fri øl, vin og cocktail indtil klokken 23 for 499 kroner.

»Fordi vi ligger i Jægergårdsgade, er det helt naturligt, at vi gør det. Det er tit sådan, at når man har været ud at spise og egentlig gerne vil sidde lidt længere og hygge det samme sted i stedet for at blive spredt ud i nattelivet,« forklarer Hernik Harmsen, som har været i restaurationsbranchen i de seneste 30 år.

Med åbningen i Jægergårdsgade bliver Henrik Harmsen medejer af to bar’sushi-restauranter, og det er planen, at der er flere på vej.

»Jeg er fra Aarhus og har drevet restaurationer i mere eller mindre 25 år her i Aarhus, så det er helt naturligt at åbne her. Og vi kigger på flere steder i kommunen, hvor vi kan åbne,« siger Henrik Harmsen, som selv er bosat i Egå.

Hos bar’sushi i Jægergårdsgade vil der til at være plads til 40 spisende gæster samt mulighed for takeaway. Henrik Harmsen fortæller, at restauranten har ansat tyve mennesker.

»Vi har en kok, som er medejer. Det er for at sikre en høj kvalitet og for at dele ansvaret ud, siger Henrik Harmsen.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.